Acné Un (Crème) Mesoestetic - 50 ml

Crème voor dagelijks gebruik, ontworpen voor een optimale controle van de acne-gevoelige en seborrheïsche huid. De unieke combinatie van complementaire en synergetische actieve bestanddelen in m.acne complex™ stimuleert de afschilfering van het pilosebaceuskanaal, de vermindering van de talgproductie, de beheersing van de bacteriële proliferatie en de vermindering van de roodheid van de epidermis.

Acne vulgaris is te wijten aan een overmaat aan androgenen die een toename van keratinisatie en folliculaire afschilfering maar ook de afscheiding van talg bevordert. Dit veroorzaakt de obstructie van de huidporie en de daaropvolgende ontsteking door de opportunistische werking van de op de huid aanwezige bacteriële flora, wat leidt tot karakteristieke acneletsels in de vorm van mee-eters, papels, puisten en resterende hyperpigmentatie.

Resultaten

Verbod op 5-α-reductie

Opruiming van het paaltjeskokerkanaal

Afname van de talgproductie

Beheersing van de verspreiding van bacteriën

Vermindering van roodheid en zwelling van de epidermis

Beperking van postacneale hyperpigmentatie

Actieve bestanddelen

bexaretinylcomplex

Een retinoïde met exfoliërende chemische werking die de celvernieuwing verbetert en die depigmenterende eigenschappen heeft die de

post-inflammatoire acne hyperpigmentatie.

Serenoa repens

Reguleert het androgeenoverschot door het remmen van 5-α-reductase.

Indicaties

Voor een effectieve, snelle en comfortabele controle van de matig acnegevoelige en seborrheïsche huid.

Gebruiksaanwijzing

2 keer per dag

Breng één of twee keer per dag een dun en gelijkmatig laagje acne aan op de gereinigde huid, waarbij de oogcontouren en het contact met de slijmvliezen worden vermeden. In geval van blootstelling aan de zon wordt aanbevolen om vervolgens dermatologische zonbescherming SPF50+ aan te brengen.

30,00 €
Please select variants first